REFERENCE RESULTS FOR SYNONYM NOSTRANA
Cultivation Area, Ravenna
213
Chellini S.
Gli olivi e l'olio di Brisighella.
Frutticoltura 1995
Vol: 12 Pages: 47-56
843
Ricci A.
L'EXTRAVERGINE "BRISIGHELLA". OLIVO & OLIO, 2/3: 44-50.
1998
214
Chellini S., Magli M., Rotondi A.
Characterization of olive germplasm in a northern Italy valley.
Ninth Consultation of the Interregional Cooperative Research Network on Olive
1995
Pages: 1-5
FAO Hammamet. Tunisia
236
Conte L.S., Caboni M.F., Gangemi G., Boschelle O., Lercker G.
Caratteristiche degli oli extra vergini di oliva prodotti in Romagna.
Congr. Internaz. Olive Oil Quality
1992
Pages: 297-302
Regione Toscana Florence, Italy
574
Moroni R.
Innovazioni in olivicoltura.
Agricoltura 1993
Vol: 4 Pages: 26-27
682
Rossi F., Fasolo F., Georgiadis T., Bonafé U.
Monitoring of temperature gradients in olive tissues during the winter.
Olea 1993
Vol: 22 Pages: 36
|
|
|
|
|
|